sze
9

Ez az úti tolmács egy olyan hanggal ellátott, képes úti kalauz, amely a magyar szavakat és kifejezéseket 33 nyelvre képes lefordítani.

úti tolmács.JPG

A program külföldi utazásaidon kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy akár nyelvismeret nélkül is kommunikálni tudj, ugyanis ha szükséges, a szótár ki is ejti a szavakat helyetted. Emellett pedig még a képernyőn megjelenő egyértelmű képek is segítik a társalgást.

Az úti tolmács segítségével nyelvtudás nélkül rendelhetsz repülőjegyet, foglalhatsz szállást, adhatod le autódat a szervizben vagy akár rendelhetsz étteremben. A program nyelvenként 2200 kifejezést és szót tartalmaz, amik témakörönként jól áttekinthető csoportosításban egyszerűen kereshetők, így például, a vámmal, szállodával, szolgáltatásokkal, utazással, autójavító műhelyekkel, turista látványosságokkal és a szórakozással, étkezéssel, italfogyasztással, sport, valamint szabadidővel kapcsolatos szavakat, kifejezéseket, mondatokat is megtalálod a szótárprogramban.

Az alkalmazást letöltheted itt: https://play.google.com/store/apps/details?id=info.jourist.TravelInterpreter

De ne feledd, semmilyen telefonos segítség nem tudja pótolni a nyelvtudást! Gyere el egy ingyenes bemutató órára a Telepátia, és győződj meg róla, milyen egyszerűen el tudsz sajátítani egy nyelvet.

Jelentkezni itt tudsz: http://www.telepatianyelviskola.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://elmenytanulas.blog.hu/api/trackback/id/tr445498672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása