júl
31

A helyesíráson csúszott meg az angol nyelvvizsgád? Sok pontot veszítettél emiatt az angolérettségin? Teszteld le a következő három játékkal, mennyire megy a helyesírás angolul! Ismerd meg a leggyakoribb hibákat, hogy te ne ess többé a csapdájukba!

brit tea.jpg

Guardian

Ez a teszt nem új, de biztos alapokra épült, így annál hasznosabb! 20 kérdésre kell válaszolnod, előre szólunk, hogy nem lesz egyszerű! Három szóalakot látsz majd, ebből kell megjelölnöd a jót. A játék a végén röviden ki is értékel, de sajnos az nem látszik, hol hibáztál.

Usingenglish

Ezen az oldalon könnyed helyesírási teszteket találsz. Két lehetőség közül kell kiválasztanod a helyes verziót. 15 válasz után kattints a „Grade me” gombra, így megkapod, hány százalékos a teljesítményed.

Talktalk

A három teszt közül ez a legrövidebb, mert itt csak 10 kérdésre kell válaszolnod, viszont három lehetőség van hozzá. Plusz pont az oldalnak, hogy leírja a szavak jelentését is. Természetesen angolul, mint egy egynyelvű szótár. Sokat tanulhatsz belőle!

A bejegyzés trackback címe:

https://elmenytanulas.blog.hu/api/trackback/id/tr585435460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása