dec
5

Egy másodperc alatt 1 oldalnyi tananyag elsajátítása? Valóban lehetséges ez? Ha ezáltal megszabadulsz a lámpaláztól, a bűntudattól, végre legyőzöd a vizsgadrukkot és a vizsgákat megelőző rosszulléteket, akkor mindenképpen megéri adni egy esélyt a villámolvasás megismerésének.

olvasás.jpg

Azoknak ajánlják, akiknek kevés idejük van, viszont rengeteg tanulnivalójuk adódik. A villámolvasás ereje éppen ebben rejlik, hogy a tanfolyamon a résztvevők képessé válnak a teljes elméjüket használni a folyamat során. A tudatos és tudattalan elme egyaránt kiveszi a részét az olvasásból, ezért is hívják a módszert így: villámolvasás teljes elmével.

A villámolvasás során másodpercenként egy oldal információ jut be az elménkbe, (25.000 szó/perc!) amely messze meghaladja a tudatos elménk feldolgozási képességét - a tudattalan elménk feldolgozási képességét viszont nem! Ezen alapszik a módszer lényege. Ilyenkor az agyunk mentális fényképeket készít a könyv oldalairól, majd egy egyszerű speciális aktiválási móddal a tudatos elmébe előhívhatjuk az olvasott információt.

Két nap alatt a másodpercenként egy oldalas sebességgel történő teljes elmés olvasás birodalmában a villámolvasás technikájának elsajátításával végleg elfelejtheted a magolást. Diákoknak 15 éves kortól ajánlják, ha gyorsabban és eredményesebben szeretnének tanulni, munka vagy sportolás mellett is jól szeretnének teljesíteni, kevés idejük van a tanulásra, esetleg nehezen értik meg az összefüggéseket, csökkenteni szeretnék lámpalázukat, illetve egyszerűen élvezni szeretnék az olvasást.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://elmenytanulas.blog.hu/api/trackback/id/tr165676633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása