sze
26

Könnyű dolga van annak, aki angolról vagy németről szeretne fordítani, mert rengeteg jó programot találhat hozzá a neten. De mi a helyzet, ha norvég, szlovén vagy vietnami szöveget kell magyarra fordítanod? A következő online szótárakkal ez is menni fog!

fordító.jpg

Web Translation

A Web Translation összesen 60 nyelven fordít, sőt mind a beírt, mind a lefordított szöveget meghallgathatod, sőt az eredményt e-mailben is elküldheted magadnak.

Dictionary.com

A dictionary.com fordítóprogramja 53 nyelvet használt.  A készítők bónuszként összegyűjtöttek olyan kérdéseket és válaszokat is, amelyekre szükséged lehet utazás közben.

Tradukka.com

A tradukka.com oldalon 37 nyelvet ismer, és összességében érhető az eredmény is. Ez a program azt is felismeri, melyik országban használod, így a célnyelvet nem is kell beállítanod. 

A bejegyzés trackback címe:

https://elmenytanulas.blog.hu/api/trackback/id/tr325535400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása