nov
7

A Free Books pontosan az amit a neve is mond: ingyen könyvek! 23.469 klasszikus könyvből válogathatsz - teljesen ingyen! Nincs letöltési korlát, nincsenek rejtett költségek.

ebook.JPG

Fedezd fel a kézzel összeállított könyv gyűjteményeket, töltsd le az összes neked tetsző könyvet és olvass bárhol és bármikor a beépített e-könyv olvasóval! Több mint 7.000.000 felhasználó teszi ugyanezt!

- Könyvek, teljesen ingyen! Shakespeare-től Mark Twain-ig, Jane Austen-től Sir Arthur Conan Doyle-ig - minden klasszikus amit valaha el akartál olvasni.

- Kézzel összeállított könyv gyűjtemények. Románc, Történelem, Szellem történetek, Gyerekkönyvek és még több tucat kollekció.

- Eredeti könyvborítók. Egyedileg készített könyvborítók több száz könyvhöz, hogy szebb és élvezhetőbb olvasó alkalmazásod legyen.

- A gyűjteményben a legismertebb klasszikus könyvek szerepelnek. Csak néhány e közül: Szép remények, Büszkeség és balítélet, A nyomorultak, Frankenstein, Alíz csodaországban, Drakula, Ulysses, A Kincses sziget. Rövidebb művek közül Arthur Conan Doyle teljes Sherlock Holmes gyűjteménye, Grimm mesék. Drámák közül a legismertebbek Shakespeare Hamlet-je és Rómeó és Júliája, valamint Oscar Wilde művei. Ősi és vallásos jellegű művek közül pedig megtalálható a Biblia, A háború művészete, a Kámaszútra és a Beowulf.

A művek eredeti nyelven olvashatóak, valamint egyes könyveknek több fordítása (köztük a magyar) is elérhető.

A programot letöltheted ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://elmenytanulas.blog.hu/api/trackback/id/tr635620107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása